U bent hier

Waar kijk jij naar uit? Aan de slag met Advent in de klas!

De adventsperiode begint bijna! Door de aanhoudende coronacrisis is het voor veel mensen moeilijk om hoop te houden en vooruit te blijven kijken. Voor PO-scholen hebben Verus en Uitgeverij Kwintessens daarom hoopvolle handreikingen, een animatievideo met Nina in de hoofdrol, een meezing liedje en leuke werkvormen over de verhalenstad Bethlehem ontwikkeld.

VO en MBO leerlingen dagen we uit om in aanloop naar Kerst na te denken over hun eigen leven, hun leefomgeving of de wereld te verbeteren. Met drie inspirerende videoportretten laten we zien waar leeftijdgenoten op hopen om de wereld te verbeteren. Met de bijbehorende handreiking kun je vervolgens met je leerlingen in gesprek gaan over hoe zij hun toekomst willen vormgeven.

Hiermee willen we leerkrachten en docenten ondersteunen om in deze periode toch hoop te houden met de klas en in de school.

Start.verus.nl

Vanaf 25 november bieden wij deze materialen aan op start.verus.nl. De werkvormen en animatievideo zijn naar eigen inzicht op school en in de klas te gebruiken via het digiboard.

Op Facebook houden we je op de hoogte van de hoopvolle ontwikkelingen op het online Start platform. Dus houd onze social media in de gaten!

PO | VO | MBO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs