U bent hier

Vacature ICT medewerker

Voor onze afdeling ICT zijn wij op zoek naar een:

ICT medewerker

(gem. 24-32 uur per week, werktijden in overleg)

Bedrijfsprofiel

Verus is de vereniging voor katholiek en christelijk onderwijs in Nederland. Ruim 4000 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn aangesloten. Vanuit het hart inspireert, begeleidt en ondersteunt Verus bestuurders, toezichthouders, schoolleiders, (G)MR-leden, docenten, leerlingen en ouders, zodat de kwaliteit van het onderwijs en daarmee het welzijn van kinderen en studenten verbetert. Als dienst aan onze samenleving.

Bedrijfscultuur

Op het bureau werken ca. 94 medewerkers waarvan een deel ambulant. Een professionele club mensen die elkaar ook informeel weten te vinden. Onze kernwaarden zijn: Vertrouwd - Bevlogen - Verbindend.

Functieomschrijving

Je werkt nauw samen met de applicatiebeheerder en de ICT coördinator en samen zorgen jullie voor een optimale werkwijze en output. Je bent als ICT medewerker het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers en houdt je bezig met het verhelpen van softwarematige problemen, verzorgt werkinstructies en handleidingen en hebt contact met leveranciers waar nodig. Je hebt meerdere taken waardoor het een afwisselende baan is. Verdere werkzaamheden zijn onder andere:

 • Adviseert en ondersteunt eindgebruikers bij storingen, problemen en vragen bij het gebruik van de applicaties, kantoorautomatisering, telefonie en apparatuur.
 • Verzorgt instructies en neemt medewerkers mee in digitale ontwikkelingen.
 • Zorgt dat werkplekken optimaal zijn ingericht.
 • Ziet er op toe dat de servers ‘up-to-date’ zijn en dat aan alle beveiligingsnormen wordt voldaan t.o.v. werkplekken, serverpark en infrastructuur.
 • Denkt continu mee over een optimale werkwijze en komt met verbetervoorstellen t.b.v. kantoorautomatisering.

Functie-eisen

 • MBO niveau 4, richting ICT
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office 365 in de rol als systeembeheerder incl. Azure, Intune en Exchange. SharePoint is een pre.
 • Kennis van en ervaring met Active Directory, Veaam software, Windows 10 en Windows server.
 • Kennis en ervaring met DEP is een pre.
 • Je komt je afspraken na, bent overtuigend, kunt goed communiceren en straalt duidelijkheid en hartelijkheid uit
 • Proactief, analytisch, klantgericht en representatief
 • Onderschrijft het christelijk en katholiek gedachtegoed

Woonachtig in de regio Utrecht heeft onze voorkeur.

Arbeidsvoorwaarden

Verus kent een eigen marktconforme arbeidsvoorwaardenregeling. Onze pensioenregeling is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Als werkgever betalen wij 2/3 van de premie. Naast je maandelijkse brutosalaris, range min.: € 2.289,= en max. € 3.270,=, . Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 7,3% eindejaarsuitkering. Naast 25 vakantiedagen per jaar zijn er twee doorbetaalde sluitingsweken in de zomer en doorbetaalde dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling faciliteren wij graag.

Je sollicitatie

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan voor 5 oktober 2019 via personeel@verus.nl. Voor informatie kun je contact opnemen met Sharon Dossantos, coördinator ICT, sdossantos@verus.nl, 06 16 45 38 33.