U bent hier

Vacature: Advocaat-medewerker bestuursrecht

Voor de afdeling Verus Juridisch zijn wij op zoek naar een:

Advocaat-medewerker bestuursrecht (0,8/1,0 fte)

Bedrijfsprofiel

Verus is de belangenbehartiger en dienstverlener voor het christelijk onderwijs in Nederland. Ruim 4000 scholen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs zijn aangesloten. Vanuit het hart inspireert, begeleidt en ondersteunt Verus bestuurders, toezichthouders, schoolleiders, docenten en ouders, zodat de kwaliteit van het onderwijs en daarmee het welzijn van kinderen en studenten verbetert, als dienst aan onze samenleving.

Bedrijfscultuur

Onze kernwaarden: bevlogen, verbindend, vertrouwd. Je werkt bij ons 'vanuit je hart'. Veel van onze medewerkers hebben zelf hun sporen in het onderwijs verdiend. Anderen brengen onder andere, financiële, juridische of productkennis mee. Het gemiddelde opleidingsniveau is HBO/WO.

Functieomschrijving

Verus heeft een professionele en door zijn leden zeer gewaardeerde juridische afdeling. De juridische afdeling bestaat uit een sectie advocaten en een sectie juristen. Binnen de sectie advocaten is behoefte aan versterking door een ervaren advocaat-medewerker op het gebied van het algemeen bestuursrecht, waarbij de voorkeur uitgaat naar iemand met ruime kennis op het gebied van huisvesting en bekostiging van onderwijs. Daarnaast is kennis van bouwrecht, contractenrecht en/of ruimtelijke ordeningsrecht een pre.

Functie-eisen

Je bent initiatiefrijk, ambitieus, zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk en je beschikt over een scherp analytisch vermogen. Je kunt zelfstandig opereren en staat stevig in je schoenen. Daarnaast ben je bereid om in een klein team samen te werken. Je bent in staat om aan de verdere groei van de praktijk bij te dragen.

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met moderne middelen. We hebben een eigen marktconform pakket arbeidsvoorwaarden.

Onze pensioenregeling is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Als werkgever betalen wij 2/3 van de premie. Naast je maandelijkse brutosalaris, range min.: € 3.913,= en max. € 6.306,= . Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en 7,3% eindejaarsuitkering.

Naast 25 vakantiedagen per jaar zijn er twee doorbetaalde sluitingsweken in de zomer en doorbetaalde dagen tussen Kerst en Nieuwjaar. Werken aan je persoonlijke ontwikkeling faciliteren wij graag. Ons kantoor in Woerden vind je op loopafstand van station Woerden.

Reageren

Een motivatiebrief met CV ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 31 januari 2020. De brief graag richten aan de afdeling P&O van Verus. Het e-mailadres is apardon@verus.nl. Voor nadere informatie: Peter Sels, teamleider van Verus Juridisch, telefonisch bereikbaar op 06 42 25 08 57, e-mailadres: psels@verus.nl.