U bent hier

Start.verus.nl

Op het digitale platform start.verus.nl kun je terecht voor levensbeschouwelijke en hoopvolle inspiratie, handreikingen, werkvormen en vieringen voor het PO, VO en MBO.

Aan het begin van de coronapandemie hebben Verus, uitgeverij Kwintessens en Nachtzon Media dit platform met succes geïntroduceerd. Want in 2020 ontvingen we meer dan 700.000 bezoekers op dit platform en werden de paasvieringen in 2021 door ruim 342.000 bezoekers bekeken. 

Het platform wordt telkens uitgebreid met nieuw materiaal, waardoor er altijd content beschikbaar is om in de klas te gebruiken. En omdat het allemaal online wordt aangeboden, leent het zich ook uitstekend voor thuisonderwijs.

Je kunt er bijvoorbeeld Bijbelverhalen & Spoken Words vinden, waarin Bijbelverhalen op een levendige manier worden verteld. Er zijn video’s beschikbaar over de 40-dagentijd/ vastentijd, Bevrijdingsdag (Peace of cake), Allerzielen/ Eeuwigheidszondag (Ik vergeet je niet) en de Advent periode. En ook de afgelopen paas- en pinkstervieringen zijn erop terug te kijken. 

En niet te vergeten, de Dag van de HOOP. Daarmee bieden we scholen op een laagdrempelige manier een podium om de aandacht te vestigen op hoopvolle momenten in en om de  school. Dit vieren en delen we op deze dag met alle scholen in Nederland. Op deze manier bouwen we samen met aan een hoopvollere samenleving.

Dus ga naar start.verus.nl om levensbeschouwelijke en hoopvolle inspiratie op te doen voor in de klas. En meld je aan voor de Verus nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van het nieuwste aanbod op dit digitale platform.

 

Ga naar start.verus.nl

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Bjorn Meulendijks
marketing manager
0348 74 44 87