U bent hier

START: dagopeningen voor thuis

Leerkrachten van alle Nederlandse scholen werken hard aan het organiseren van onderwijs op afstand. Maar hoe geef je als school concreet handen en voeten aan je identiteit in thuisonderwijs? Hoe stel je ouders in staat om de dag met hun kinderen hetzelfde te beginnen als in de klas? Uitgeverij Kwintessens en Verus hebben het digitale platform START gelanceerd. Hiermee bieden we levensbeschouwelijke en hoopvolle dagopeningen voor thuis aan.

Het aanbod op het digitale platform start.verus.nl (online content voor telefoon, tablet en computer) is in vijf niveaus beschikbaar: voor het primair onderwijs (onderbouw, middenbouw en bovenbouw) en het voortgezet onderwijs (onderbouw en bovenbouw).

Voor alle niveaus is er op iedere schooldag nieuwe content beschikbaar. Deze content bestaat afwisselend uit video’s, (vertel)verhalen, reflectievragen en opdrachten.

Online Paasviering

Alles staat op z’n kop! Ook de paasvieringen die veel scholen gewoonlijk organiseren kunnen niet doorgaan. Daarom bieden Verus en Kwintessens via het platform START in de week voor Pasen op Witte Donderdag 9 april een online paasviering aan voor PO- en VO-scholen. >>Meer informatie

 

Vragen of opmerkingen?

adviseur public affairs
0348 74 44 37