U bent hier

Corona

De afgelopen tijd is ook het onderwijs in Nederland indringend geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis. Er komen veel vragen op de scholen af en er moeten maatregelen worden genomen.

Door het coronavirus moet het onderwijs op een andere manier vormgegeven worden. In nauwe samenspraak met ouders en andere betrokkenen worden er wegen gevonden in de nieuwe situatie. Dat is een enorme prestatie.

‘Samen staan we sterker, samen zijn we creatiever, samen kunnen we ook lessen trekken’

Ook Verus bezint zich op de vraag hoe we ons hebben te verhouden tot deze crisis. De kern: wij willen er zijn voor de leden. Juist nu komt het er op aan om elkaar te helpen. Samen staan we sterker, samen zijn we creatiever, samen kunnen we ook lessen trekken.

Daarom zullen we onze leden benaderen - met een bij de situatie passende toon en met bescheidenheid - om te vragen hoe we hen van dienst kunnen zijn en terzijde kunnen staan.

 

Online viering: Ik vergeet je niet

Op 12 november om 09.30 (PO) of 10.30 (VO / MBO) uur kun je via start.verus.nl met je school of klas deelnemen aan een live viering van een kwartier, waarin we stilstaan bij het gemis van dierbaren die zijn overleden. Je kunt ook zelf een viering organiseren met de aangeboden werkvormen en video's.

Aanbod

Producten

Ideeën om er samen de moed in te houden in deze soms wat donkere tijd met wisselende coronamaatregelen. Om echt met elkaar in verbinding te blijven, om het vol te...

PDF icon Download (384.74 KB)

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Peter Sels
teamleider Verus Juridisch / teamleider Organisatieadvies
0348 74 44 63