U bent hier

Corona

De afgelopen tijd is ook het onderwijs in Nederland indringend geconfronteerd met de gevolgen van de coronacrisis. Er komen veel vragen op de scholen af en er moeten maatregelen worden genomen.

Door het besluit om de scholen onder voorwaarden te sluiten moet het onderwijs op een andere manier vormgegeven worden. In nauwe samenspraak met ouders en andere betrokkenen worden er wegen gevonden in de nieuwe situatie. Dat is een enorme prestatie.

‘Samen staan we sterker, samen zijn we creatiever, samen kunnen we ook lessen trekken’

Ook Verus bezint zich op de vraag hoe we ons hebben te verhouden tot deze crisis. De kern: wij willen er zijn voor de leden. Juist nu komt het er op aan om elkaar te helpen. Samen staan we sterker, samen zijn we creatiever, samen kunnen we ook lessen trekken.

Daarom zullen we de komende tijd de leden benaderen - met een bij de situatie passende toon en met bescheidenheid - om te vragen hoe we hen van dienst kunnen zijn en terzijde kunnen staan.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

  • Q&A coronacrisis
    Onze juristen en specialisten beantwoorden de meestgestelde vragen die bij ons binnen komen.
  • START: dagopeningen voor thuis
    Dagopeningen voor ouders en leerlingen. Om de dag te beginnen met een mooi verhaal of gesprek. U vindt ze op: start.verus.nl

Online Paasviering

Alles staat op z’n kop! Ook de paasvieringen die veel scholen gewoonlijk organiseren kunnen niet doorgaan. Daarom bieden Verus en Kwintessens in de week voor Pasen op Witte Donderdag 9 april 2020 een online paasviering aan voor PO en VO scholen.

Vragen of opmerkingen?

teamleider Verus Juridisch
0348 74 44 63