U bent hier

Zorgverzekeringen

Risico’s dekken die veel voorkomen

Ook op het gebied van de zorgverzekering is veel mogelijk. Maar waarvoor kies je? Verus kijkt samen met de verzekeraars welke dekking in het onderwijs nodig is. Daarbij putten wij veel uit managementinformatie over de gelopen risico’s in het afgelopen jaar. Informatie die wij geanonimiseerd binnenkrijgen. Is er bijvoorbeeld bij onze leden veel om fysiotherapie of psychologische hulp gevraagd, dan zorgen wij ervoor dat die extra dekkingen in het zorgverzekeringspakket worden opgenomen.

Zo bieden onze collectieve verzekeringen standaard wachttijdenbemiddeling aan. Hierdoor kan een zeer ervaren docent met een versleten knie of bijvoorbeeld een burn-out veel sneller worden geholpen. En hoeft hij bijvoorbeeld niet acht weken te wachten op een operatie. De docent staat weer sneller voor de klas en de school hoeft niet lang voor vervanging te zorgen. Een win-winsituatie dus. Daarnaast zorgen we voor goede prijsafspraken en bieden we ook de maximale toegestane en beste korting op collectieve verzekeringen.

‘Door standaard wachttijdenbemiddeling staat een docent met een versleten knie snel weer voor de klas’

Aanbod

Collectiviteiten

Iedereen binnen het Verus-collectief ontvangt 5% korting op de basis zorgverzekering en 10 tot 12% op alle aanvullende (tand)verzekeringen. Voor onderwijspersoneel regelen we extra dekkingen voor ziektebeelden die veel voorkomen in de sector. Dit kunnen...

Verus heeft afspraken gemaakt met VGZ, waar alle scholen die lid zijn van Verus van kunnen profiteren. U en uw medewerkers komen in aanmerking voor aantrekkelijke collectieve voordelen, waaronder maximale kortingen en zorginhoudelijke afspraken. Het kost u als school niets,...

Wilt u een zorgverzekering die past bij uw principes? Dan kunt u via Verus een collectieve zorgverzekering afsluiten bij Pro Life. Pro Life is een christelijke zorgverzekeraar.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35