U bent hier

Verzekeringen

Advies op maat en collectieve verzekeringsvoordelen

Als school wilt u het liefst al uw tijd aan goed onderwijs besteden. Tegelijkertijd staat u midden in de wereld van nu, met alle risico’s van dien. En krijgt u te maken met partijen die u bijvoorbeeld aansprakelijk stellen als er iets niet goed gaat. Dat kunnen ouders zijn, leerlingen, studenten of andere partijen. Hoe verzekert u zich tegen risico’s waar u zelf niet al te veel kennis of kunde van heeft? Hoe worstelt u zich door juridische taal? En hoe weet u welke verzekering wel en welke niet bij uw situatie past?

Het uitzoeken van een goede verzekering kost tijd en is door het vakjargon en de vaak juridische taal van documenten best lastig. Tijd die u liever kwijt bent aan goed onderwijs. Dat begrijpen we goed en daarom nemen wij u die zorg graag uit handen. Verus handelt daarbij niet in producten, maar biedt haar leden advies op maat.

Gunstige voorwaarden

Tegelijkertijd bieden wij onze leden veel collectieve voordelen, zoals gunstige acceptatievoorwaarden en flinke kortingen bij het afsluiten van verzekeringen. Voordelen die u als school alleen niet voor elkaar krijgt. En omdat wij voor een groot deel zelf het beheer van de collectieve verzekeringen doen, kunnen we ook als een soort bemiddelaar en kwaliteitscontroleur optreden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u minder tijd kwijt bent aan administratie.

‘We handelen niet in verzekeringsproducten, maar bieden advies op maat’

Dienstverleningsdocumenten

Verus is tussenpersoon voor schade- en zorgverzekeringen voor scholen en hun medewerkers. In onderstaande dienstverleningsdocumenten leest u hier meer over.

Aanbod

Diensten

De toename in verzuim die we tijdens de coronapandemie meemaken heeft niet alleen impact op het heden, maar zal ook zeker gevolgen hebben voor de toekomst. Wat zijn de financiële kosten van verzuim en hoe begeleid je een zieke medewerker?...

Scholen worden tegenwoordig sneller voor iets aansprakelijk gesteld. Of het nu gaat om een scheur in een jas of om een teleurstellend schooladvies over een leerling. En dan is het goed om te weten dat aansprakelijk zijn nog niet betekent...

Collectiviteiten

Ruim 80% van de Verus-leden maakt gebruik van onze collectieve basisverzekering. Hiermee bent u verzekerd van een pakket met een uitstekende dekking én een scherpe prijs. Als u wilt breidt u het pakket uit met een of meer aanvullende verzekeringen.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Lex Joosten
teamleider Voordeeldiensten & Verenigingszaken
0348 74 44 35
afbeelding van Carola van der Meeren
adviseur verzekeringen
0348 74 44 30