U bent hier

Pakket Planning & Prognose

Met het pakket Planning & Prognose krijgt u inzicht in het verwachte leerlingenaantal van uw school of locatie voor de korte termijn: 4 jaar. Indien u één of meer scholen aanmeldt voor het P&P-pakket, ontvangt u elke 2 jaar een kortetermijnprognose.

Belangrijk, want het aantal leerlingen bepaalt in grote mate hoeveel inkomsten u nu en in de nabije toekomst kunt verwachten. Alleen met een goede prognose kunt u de juiste koers bepalen, mede door de meerjarenbegroting en het (personeels)beleid af te stemmen op het verwachte leerlingenaantal.

Kwaliteit

De prognoses voldoen aan alle voorwaarden gesteld door het Ministerie van OCW en de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten).

Prijs

U kunt het pakket Planning & Prognose afnemen voor de aantrekkelijke prijs van € 0,35 per leerling per jaar. Dit is goedkoper dan het incidenteel uit laten voeren van een kortetermijnprognose!

Alleen voor leden

Het pakket Planning & Prognose is alleen beschikbaar voor leden van Verus in het basis- en voortgezet onderwijs. Ruim 1.500 scholen gingen u al voor.

 

Meld u aan voor het pakket Planning & Prognose

 

Vragen of opmerkingen?

adviseur planning en prognose
0348 74 41 21
analist / adviseur bedrijfsvoering en infrastructuur
0348 74 41 15