U bent hier

Pakket Planning & Prognose

Met het pakket Planning & Prognose krijgt u inzicht in het verwachte leerlingaantal van uw school voor de komende jaren. Indien u één of meer scholen aanmeldt voor het P&P-pakket, ontvangt u elke 2 jaar een geactualiseerde prognose.

Belangrijk, want het aantal leerlingen bepaalt in grote mate hoeveel inkomsten u nu en in de nabije toekomst kunt verwachten. Alleen met een goede prognose kunt u de juiste koers bepalen, mede door de meerjarenbegroting en het (personeels)beleid af te stemmen op het verwachte leerlingenaantal.

Basis- en voortgezet onderwijs

Het Pakket Planning & Prognose is beschikbaar voor scholen in het basis- en voortgezet onderwijs. Voor basisscholen voorziet het pakket in kortetermijnprognoses (komende vier jaar), voor een langetermijnprognose kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Voor het voortgezet onderwijs voorziet het pakket in langetermijnprognoses (komende vijftien jaar).

Kwaliteit

De prognoses voldoen aan alle voorwaarden gesteld door het Ministerie van OCW en de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten).

Prijs

U kunt het pakket Planning & Prognose afnemen voor de aantrekkelijke prijs van € 0,37 per leerling per jaar. Dit is goedkoper dan het incidenteel uit laten voeren van een kortetermijnprognose!

Alleen voor leden

Het pakket Planning & Prognose is alleen beschikbaar voor leden van Verus in het basis- en voortgezet onderwijs. Ruim 1.500 scholen gingen u al voor.

 

Meld u aan voor het pakket Planning & Prognose

 

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Ralitza Jordanov
adviseur planning en prognose
0348 74 41 21