U bent hier

Europees aanbesteden

Aandacht voor contract

Natuurlijk kunt u zich geen vies schoolgebouw permitteren. Daarom is het belangrijk om een goed schoonmaakcontract af te sluiten. Maar dat sluit u niet zomaar af als uw school bijvoorbeeld onder een bestuur valt dat wel 20 scholen beheert. Dan is er vanwege de hoogte van het bedrag al snel sprake van een Europees aanbestedingstraject.

Verus kent de Aanbestedingswet goed en weet wat mogelijk is. Wij kunnen voor onze leden aanbesteden en betere afspraken regelen. Maar we zijn vanuit onze rol als kritische vriend ook bij een nieuwe contractronde betrokken.

Betere prijs

We stellen het belang van onze leden voorop. Dat doen we met elke aanbesteding. Zo zijn we twee jaar bezig geweest met een Europese aanbesteding voor drukwerk. En konden we voor onze leden drukwerk regelen van een fantastische kwaliteit en voor een betere prijs. Vraag ons dus gerust om de mogelijkheden. We helpen u graag verder.

‘Wij weten hoe de Aanbestedingswet in elkaar zit’

Aanbod

Producten

Verus heeft Algemene inkoopvoorwaarden leveringen en diensten opgesteld waarmee u uw positie als inkopende partij in het onderwijs versterkt en risico's vermindert. Als u ze bestelt dan mailen we u...
€0,00

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Joost Rog
adviseur inkoop en aanbesteden
0348 74 41 64