U bent hier

"Toezicht houden is een vak waarin je nooit bent uitgeleerd"

"Ik vond de masterclasses boeiend, inspirerend en leerzaam, met uitstekende docenten."

Karin Pullen, toezichthouder bij Stichting COG Vallei & Gelderland-Midden in Ede

Met 19 andere deelnemers volgde Karin Pullen, Toezichthouder bij Stichting COG Vallei & Gelderland-Midden, de masterclasses Besturen en toezicht houden vanuit waarden.

"Toezicht houden is een vak waarin je nooit bent uitgeleerd. Ik geloof in een continu proces van verdere verdieping en professionalisering. Doen we nog de goede dingen met elkaar? Dat moet je je als bestuurders en toezichthouders steeds afvragen. De masterclasses dragen zeker bij aan dit proces."

"Het waardengedrevene komt op verschillende manieren terug tijdens de zeven bijeenkomsten. Je leert hoe je van waarde kunt zijn als bestuurder en toezichthouder, maar ook vanuit welke waarden je je functie kunt uitoefenen. Doe je het vooral voor jezelf of kies je voor dienend leiderschap? En hoe geef je het christelijke 'watermerk' van de scholenorganisatie op een eigentijdse manier mede vorm?"

Karin kijkt tevreden terug. "Ik vond de masterclasses boeiend, inspirerend en leerzaam, met uitstekende docenten. Ik heb andere bestuurders en toezichthouders al aangeraden om ze ook te volgen."