Publicatiedatum: 1 juni 2021

Wil je een nieuwe school starten? Of een locatie verzelfstandigen? Dan krijg je te maken met nieuwe procedures door de Wet Meer Ruimte voor Nieuwe Scholen. We leggen je uit hoe het zit en wat wij voor je kunnen doen. Vraag het gratis whitepaper aan. Alleen voor leden van Verus!

De Wet Meer Ruimte voor Nieuwe Scholen heeft de regels rond het stichten en verzelfstandigen van scholen flink gewijzigd. Meer Ruimte voor Nieuwe Scholen biedt nieuwe kansen, maar maakt de procedures ook een stuk complexer. In het whitepaper zetten we de belangrijkste wijzigingen en de te doorlopen stappen overzichtelijk op een rij.

Het whitepaper is bedoeld ter oriëntatie op een mogelijke stichtings- of verzelfstandigingsprocedure en gaat in op de hoofdlijnen van de nieuwe wet. Spelen er al concrete stichtings- of verzelfstandigingszaken? Let dan op: tussen juni en juli 2021 moeten er al verplichte stappen richting DUO gezet worden.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van het whitepaper nog vragen of heb je hulp nodig? Neem gerust direct contact met ons op of mail naar: planning@verus.nl.

Download 'Een school stichten onder Meer Ruimte voor Nieuwe Scholen: hoe werkt dat?'

Op dit e-mailadres ontvang je de publicatie.