U bent hier

Werken bij Verus

Met hart en ziel werken voor het katholiek en christelijk onderwijs

Waarom je bij Verus wilt werken? Omdat je het katholiek en christelijk onderwijs een warm hart toedraagt. De identiteit van het katholiek en christelijk onderwijs is onze core business! Onze kernwaarden: vertrouwd, verbindend en bevlogen.

Vacature(s)

We hebben op dit moment geen vacatures.

Voor goed onderwijs

Wij zijn trots op onze vereniging met 600 besturen en 4.000 scholen in alle onderwijssectoren (van primair tot en met universitair). Vanuit het hart inspireert, begeleidt en ondersteunt Verus bestuurders, toezichthouders, schoolleiders, leraren en ouders. Zo kunnen we samen de kwaliteit van het onderwijs en daarmee het welzijn van onze leerlingen en studenten verbeteren. 

Verus behartigt de belangen van leden bij de politiek en staat leden bij in vraagstukken over onder meer juridische kwesties, governance, onderwijskwaliteit, levensbeschouwing en bedrijfsvoering.

Hoe het is om bij Verus te werken?

Met ruim 90 collega’s werk je hybride, afwisselend in ons nieuw ingerichte kantoor in Woerden, bij onze leden of thuis. Verus heeft een strategisch meerjarenplan opgesteld waaruit ambitie en ruimte voor ontwikkeling blijkt. We verwachten dat iedere collega bijdraagt aan het realiseren van deze ambities en dat wordt enorm gewaardeerd. De sfeer is verbindend, inspirerend en met oog voor jou als mens. Werken bij Verus betekent dat je ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling.

Doordat je maar een deel van je werktijd op kantoor zult zijn, is het des te belangrijker om de binding met Verus en met je collega's te voelen. Daar besteden we dan ook expliciet aandacht aan. Ons kantoor is voor ons dé ontmoetingsplek voor alle medewerkers.

We zien het als ieders verantwoordelijkheid om tijdens kantoordagen actief contact te leggen met collega's. Dat is niet alleen goed voor de sociale verbinding en voor kennisdeling, maar draagt ook bij aan het zijn van een lerende organisatie.

Resultaatgericht werken en (door-)ontwikkelen

Je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarbij vinden we eigenaarschap, doelen stellen en zelf verantwoordelijk zijn voor de realisatie van belang. Met de nadruk op samenwerking, want samen zijn wij Verus. Graag voeren we dan ook het goede gesprek met jou over je ambities.

Personeelsvereniging

We hebben een creatieve en actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Ondernemingsraad

Onze Ondernemingsraad zet zich in voor de belangen van de medewerkers met als doel een veilige werkomgeving, plezier in werk en een gezonde organisatie.

Vragen of opmerkingen?

afbeelding van Fiet Verdonck
adviseur HRM
0348 74 44 48