U bent hier

Werken bij Verus

Met hart en ziel werken voor het katholiek en christelijk onderwijs

Waarom je bij Verus wilt werken? Omdat je het katholiek en christelijk onderwijs van harte onderschrijft. De identiteit van het katholiek en christelijk onderwijs is onze core business!

Vacature(s)

Voor goed onderwijs

Met ruim 90 professionele medewerkers zetten wij ons in om de schoolleiders van meer dan 4000 scholen en bestuurders en toezichthouders van 600 scholenorganisaties die lid van ons zijn te ondersteunen bij hun taak om goed onderwijs te bieden. We ondersteunen ze, geven ze advies, energie en inspiratie en behartigen hun belangen.

Je werkt bij ons 'met je hart'. Veel van onze medewerkers hebben zelf hun sporen in het onderwijs verdiend. Anderen brengen onder andere, financiële, juridische of productkennis mee. Het gemiddelde opleidingsniveau is HBO/WO.

Onze kernwaarden

  • Vertrouwd
  • Verbindend
  • Bevlogen

Wat bieden wij?

Een inspirerende werkomgeving met moderne middelen. Flexibel werken met glijdende werktijden is onderdeel van ons beleid. We hebben een eigen marktconform pakket arbeidsvoorwaarden.

Resultaatgericht werken en (door-)ontwikkelen

Je manager en senior medewerkers coachen je op de werkvloer. Werkoverleg en een planning, evaluatie en beoordelingscyclus dragen bij aan je professionele ontwikkeling. Wij stimuleren onze talenten graag. Initiatief wordt gewaardeerd.

Overige zaken

Ons kantoor in Woerden vind je op loopafstand van station Woerden. We hebben een kantine waar je tegen een geringe vergoeding een broodmaaltijd kunt eten.

Personeelsvereniging

We hebben een actieve personeelsvereniging die regelmatig activiteiten organiseert.

Ondernemingsraad

Onze Ondernemingsraad zet zich in voor de belangen van de medewerkers met als doel een veilige werkomgeving, plezier in werk en een gezonde organisatie.