U bent hier

Verus Academie

Kenniscentrum en opleider

Verus is ook het kenniscentrum van het katholiek en christelijk onderwijs in Nederland. Kennis is immers de basis waarop we onze diensten verlenen. Dus willen we actueel inzicht in de ontwikkelingen in onderwijs, samenleving, godsdienst en levensbeschouwing.

We investeren daarom voortdurend in onderzoek en wisselen kennis uit in ons netwerk van universiteiten, hogescholen, lectoren en onderzoekers. Nieuwe kennis en inzichten geven antwoorden op de vragen van morgen en vormen de basis voor onze publicaties, trainingen en opleidingen.

Inspirerend studieaanbod

Onze opleidingen strekken zich uit van identiteit, personeelsbeleid tot leiderschap en governance en biedt ook mogelijkheden tot het maken van inspirerende studiereizen.

CRKBO geregistreerde instellingVerus Academie is een erkende opleidingsorganisatie en staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Hiermee zijn wij erkend volgens de Europese BTW-richtlijn en vrijgesteld van het betalen van BTW. Het voordeel voor cursisten is dat de prijzen niet met 21% hoeven te stijgen. Daarnaast is de registratie ook een toets van de kwaliteit van de instelling.

 

Bekijk onze opleidingen