Cursussen

Leergang
Incompany
13 nov 2018

Welke kwaliteiten heb je nodig?

Wat zijn je drijfveren als directeur of bestuurder? Wanneer ben je tevreden? Hoe krijg je de dingen voor elkaar? Hoe krijg je je mensen mee? Wat vraagt dat van je als persoon? Hoe dien je het belang van je organisatie?

Studiereis
6 mrt 2019

Leiderschap, onderwijs en spiritualiteit

Begin 2019 biedt de Verus Academie weer een inspirerende studiereis aan naar Israël en de Palestijnse gebieden. De reis kent drie thema’s: leiderschap, onderwijs en spiritualiteit. U doet nieuwe inspiratie op en komt op adem in dit bijzondere gebied.

Cursus
Incompany

Ontdek hoe u leiding geeft vanuit uw drijfveren en idealen

Een programma van gesprek, vertraging, verstilling en nieuwe mogelijkheden voor schoolleiders basisonderwijs.

Cursus
Incompany

Gebruik storytelling voor úw identiteitsverhaal

'Wie zijn wij als school?' Zou u deze vraag hetzelfde beantwoorden als uw leerkrachten? Hoe u het voor elkaar krijgt om samen met uw team een eenduidig en specifiek antwoord te formuleren en te verwoorden waar uw school voor staat, dat leert u in deze cursus.

Cursus
Incompany

Leer goed bijbelverhalen vertellen

Bijbelverhalen vertellen is niet iets wat elke leerkracht zonder meer kan. Daarom geven we de workshop Bijbel In De Klas. In de workshop leren we leerkrachten om Bijbelverhalen te vertellen. Tijdens de workshop gaan we op de inhoud in, maar ook gaan we dieper in op het technische aspect van Bijbelverhalen vertellen.

Leergang
Incompany

Wat voor leider bent u?

In deze korte leergang krijgt u meer zicht op uw persoonlijke leiderschapsstijl. Uit ervaring weten we dat het deelnemen aan deze training een grote impact heeft, die duurzaam doorwerkt in uw functioneren. Steeds vaker kiezen scholen ervoor om deze cursus met het voltallige team van directieleden te doen.