U bent hier

Ledenvoordeel

Als Verus-lid profiteert u van ledenvoordeel. Dat betekent exclusieve kortingen op onder andere verzekeringen, energie, kantoorartikelen en meubilair. We zijn het grootste collectief van scholen en daardoor kunnen we scherpe prijzen bedingen bij leveranciers van verschillende producten.

Wij selecteren partners op basis van kwaliteit, voorwaarden en prijzen. Waar u allemaal gebruik van kunt maken? Bekijk het collectiviteiten aanbod!
 
Naast het voordeel bij externe leveranciers bieden wij onze leden ook een aantal diensten. Vaak gratis of tegen een aantrekkelijk tarief. 

Profiteer van de pakketten voor leden

Ook kunt u profiteren van gunstig geprijsde pakketten waarmee u aanvullende dienstverlening voordelig afneemt, bijvoorbeeld het pakket Planning & Prognose. Bekijk alle pakketten

Nog iets onduidelijk?

Heeft u nog een vraag? Neem gerust contact op met Lex Joosten, coördinator Ledenvoordeel. 

Uitstekend verzekerd via Verus

Negen op de tien leden is dankzij de collectieve schadeverzekering van Verus prima verzekerd tegen aansprakelijkheid, ongevallen en andere risico’s. En dat tegen een aantrekkelijke premie!

Slim inkopen en aanbesteden loont

Door slim in te kopen en aan te besteden blijft er meer tijd en geld over voor het primaire proces. Onze specialisten laten u graag zien hoe u dat doet.

Hoeveel leerlingen heeft uw school over 20 jaar?

Met ons pakket Planning & Prognose bent u verzekerd van heldere prognoses die voldoen aan alle geldende regels. Exclusief voor leden van Verus!

Bespaar op energiekosten

Verus koopt collectief gas en elektriciteit in. Hierdoor besparen onze leden op energie. Scholen uit alle onderwijssectoren kunnen hiervan profiteren, klein- én grootverbruikers.

Krijg grip op uw printproces

Printers en multifunctionals zijn een forse kostenpost voor uw school. En storingen komen geregeld voor. Wist u dat printen veel goedkoper kan? En dat storingen meestal te voorkomen zijn?

Voordelig kantoorartikelen inkopen

Maak gebruik van ons collectief voor de inkoop van kantoorartikelen en bespaar gemiddeld zo'n 40% op uw kosten. Dat is snel verdiend!