Publicatiedatum: 27 november 2019

Verus kent al jaren ziektekostencollectieven. We doen dat omdat we op deze manier onze leden ontzorgen en tijd besparen. Onze afdeling Ledenvoordeel selecteert en contracteert de juiste verzekeraars, maakt vervolgens een overzicht van premies, voorwaarden en zelfs een Verus zorgtool die de verzekeringen vergelijkt. Zo hoeft u alleen maar het complete overzicht naar uw collega’s en medewerkers door te sturen.

Dit jaar is er een primeur: we hebben een derde collectiviteit aan het kleurrijke palet toegevoegd. Dus tijd voor een korte voorstelronde met dit keer Zilveren Kruis.

Aanvullende dekkingen voor onderwijs

Zilveren Kruis is de verzekeraar die het langst onderdeel uitmaakt van de Verus collectiviteiten. Dat is niet voor niets, Zilveren Kruis biedt een uitgebalanceerde set aan verschillende basisverzekeringen en geeft volop mogelijkheden om in de eventuele aanvullende dekking het meest passende aanbod te selecteren.

Dit jaar heeft Zilveren Kruis speciaal voor het onderwijs een set van aanvullende dekkingen op maat gemaakt:

  • Fysiotherapie
  • Mindfulness
  • De werkgerelateerde health check

Voor een compleet overzicht van de dekkingen van Zilveren Kruis kijk je op www.zk.nl/verus of neem contact op met teamleider Voordeeldiensten Lex Joosten (volgende week: de collectiviteit van VGZ).

Gerelateerde berichten