Publicatiedatum: 3 december 2019

Verus kent al jaren ziektekostencollectieven. We doen dat omdat we op deze manier onze leden ontzorgen en tijd besparen. Onze afdeling Ledenvoordeel selecteert en contracteert de juiste verzekeraars, maakt vervolgens een overzicht van premies, voorwaarden en zelfs een Verus zorgtool die de verzekeringen vergelijkt. Zo hoeft u alleen maar het complete overzicht naar uw collega’s en medewerkers door te sturen.

Dit jaar is er een primeur: we hebben een derde collectiviteit aan het kleurrijke palet toegevoegd. Dus tijd voor een korte voorstelronde met dit keer: VGZ.

VGZ is als zorgverzekeraar dit jaar voor het eerst toegevoegd aan het palet zorgcollectiviteiten van Verus. Uit ons onderzoek naar een gewenste aanvulling van ons aanbod, bleek dat VGZ het best passend is. Dat werd nog eens bevestigd door de vele verzoeken en vragen die wij ook ontvingen om VGZ toe te voegen.

De Verus Onderwijspropositie van VGZ staat voor zinnige zorg voor Werkend Nederland, en heeft als doelstelling het garanderen van goede zorg voor u, tegen de laagst mogelijke premie.

Verus maakte afspraken met VGZ over premie, kortingspercentages en dekkingen:

  • Collectiviteitskortingen voor het hele gezin
  • Extra ruime vergoedingen voor fysiotherapie, mindfulness en tandzorg
  • Gezond Leven Platform: digitale en regionale workshops op het gebied van gezond leven
  • VGZ Zorg app: altijd inzicht in je vergoedingen en declaraties, de meest uitgebreide zorgapp van Nederland
  • Kortere wachttijden dankzij zorgadviseurs

Voor een compleet overzicht van de dekkingen kijk je op de website van VGZ of neem contact op met teamleider Voordeeldiensten Lex Joosten (volgende week: de collectiviteit van Pro Life).

Gerelateerde berichten