Publicatiedatum: 13 april 2022

Eén van de slogans van Lyreco Coffee Solutions is ‘Goede koffie en thee, daar begint de werkdag mee’. Kwalitatieve koffie en thee zijn in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden op de werkvloer. Waarom?

  • Het creëert tevredenheid en sociale interacties;
  • Het straalt professionaliteit uit;
  • Het verhoogt de productiviteit en draagt bij aan de gezondheid van de werknemers.

Voor ieder wat wils

Of jouw school bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie gebruikt, maakt niet uit. Want Lyreco Coffee Solutions heeft voor ieder wat wils. Met de koffie van Catanambú of de biologische CO2-neutrale koffie van Kalahari houd jij je medewerkers altijd tevreden! Dit familiebedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het branden van kwalitatieve, aromatische en intense koffie. Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende koffiesoorten, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en het gebruiksgemak van de machines!

Extra voordeel

Doe jij al mee aan het collectief voor kantoorartikelen, dan heeft Schoolinkoop goed nieuws! Op het moment dat je óók koffie en thee inkoopt bij Lyreco komen deze producten automatisch in jouw kernassortiment op de webshop. Daarmee verlaag je de administratieve lasten en kosten door al je kantoor- en koffiebenodigdheden te bestellen op één plek en je ontvangt één verzamelfactuur.

Ben jij geïnteresseerd in een prijsberekening op maat? Laat het Schoolinkoop weten door te mailen naar info@schoolinkoop.nl en samen plannen wij een locatiebezoek in. Een koffiespecialist van Lyreco Coffee Solutions en een medewerker van Schoolinkoop bezoeken dan jouw school om de wensen, eisen en mogelijkheden in kaart te brengen.

Gerelateerde berichten