Publicatiedatum: 28 oktober 2020

Verus begrijpt dat én voelt dat aan, en wil ook dit jaar weer schoolbesturen en hun medewerkers faciliteren en ontzorgen door het aanbieden van al volledig uitgewerkte zorgcollectiviteiten.

Dit jaar zijn er voor de leden van Verus, hun medewerkers en hun gezinsleden, drie collectiviteiten mogelijk: Zilveren Kruis, VGZ en Pro Life. In deze collectiviteiten is er uiteraard een premiekorting afgesproken, maar zijn er ook afspraken over extra dekkingen Verus geeft samen met de verzekeraars veel aandacht aan preventie en biedt zeer ruime mogelijkheden en toegang tot allerlei mentale en fysieke zelf-trainingsprogramma’s.

Waardering

Ieder jaar wordt bevestigd dat onze terechte focus op inhoud van de dekking, waar zoveel mogelijk ook rekening wordt gehouden met veel voorkomende aandoeningen, in het onderwijs zeer wordt gewaardeerd.

Uiterlijk 12 november moeten verzekeraars hun premies bekend maken. De verwachting is dat er een stijging van € 5,00-€ 6,50 per maand bij de meeste verzekeraars uitkomt. Het goede nieuws is wel het eigen risico ongewijzigd blijft (€ 385,00).

Check

Bent u nu al benieuwd of een overstap voor u voordeel én een betere dekking oplevert, vul dan nú de prolongatiecheck in. Dan ontvangt u na 12 november geheel vrijblijvend een aanbod ter vergelijking van uw huidige verzekering.

Heeft u vragen, neem dan contact op met: Lex Joosten, Carola van der Meeren of Erianne Hoogerbrugge.

Gerelateerde berichten