Publicatiedatum: 12 januari 2022

Schoolorganisaties kunnen zich ook nu nog aansluiten bij het collectief van busvervoer. Deelname aan het collectief is vrijblijvend en zonder enkele afnameverplichtingen. Hierdoor kan jouw school vier jaar lang profiteren van de voordelige prijzen die ontstaan zijn uit deze aanbesteding. Ook profiteren de deelnemende scholen van goede voorwaarden en afspraken, zoals:

  • Zeer gunstige annuleringsvoorwaarden
  • Busvervoerder verzorgt de entreetickets (op verzoek)
  • Chauffeurs die specifiek gekozen zijn voor de doelgroep
  • Chauffeurs die gestimuleerd worden om duurzamer te rijden. Dit gebeurt door meerdere apparaten die het rijgedrag van de chauffeur meten.

Meer dan alleen busreizen

De busvervoerders regelen niet alleen het vervoer, maar ondersteunen scholen ook bij het opstellen van de dagplanning. Zij kunnen hierdoor helpen bij het samenstellen van programma’s en geven professioneel advies. En als jij last-minute nog vervoer moet regelen voor een schoolreis of groepsreis? Maak je dan geen zorgen! Als deelnemer van het collectief word je snel geholpen door deze partners.

Heb jij interesse in dit collectief en wil jij een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of bel naar 073 614 0010.

Gerelateerde berichten