Publicatiedatum: 24 mei 2022

Schoolreisjes binnen en buiten Nederland

Niet alleen Nederland heeft de regels omtrent Corona versoepeld, maar ook andere landen in Europa hebben versoepelingen doorgevoerd. Grijp daarom je kans en neem de leerlingen mee op een schoolreis die ze nooit meer zullen vergeten! Wat denk je bijvoorbeeld van een meerdaagse reis naar Londen, Disneyland Parijs, de Ardennen, Barcelona of Berlijn! Maar vergeet natuurlijk ook niet de schoolreizen binnen Nederland zoals naar het Koninklijke Burgers’ Zoo, de Efteling, musea en nog veel meer!

Met Schoolinkoop op reis

Schoolinkoop heeft op dit moment afspraken met drie busvervoerpartners. Dit zijn JoJo Tours, Gebo Tours en Betuwe Express. Deze vervoerders zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van schoolreizen, groepsreizen en meerdaagse reizen. Door de gunstige prijzen die zijn voortgekomen uit een collectieve aanbesteding voor scholen, kan ook jouw school voordelig op een avontuurlijke reis! Mee doen? Volg dan de volgende stappen:

  • Vraag gratis een prijsberekening aan bij Schoolinkoop
  • Vergelijk de kosten met een eerder gereden reis of met een offerte van een andere vervoerder
  • Indien je akkoord gaat met de prijsberekening ontvang je van Schoolinkoop een deelnameovereenkomst
  • Schoolinkoop koppelt je aan de beste vervoerder en voert het contractmanagement uit

Deelnameovereenkomst

Als een school akkoord gaat met de prijsberekening krijgt zij van Schoolinkoop een deelnameovereenkomst. Dit betekent niet dat alle toekomstige busreizen per definitie via Schoolinkoop uitgevoerd moeten worden. Wel bevestigt deze overeenkomst dat jouw school gedurende het contract een offerte kan opvragen bij de busvervoerders met de gunstige prijzen en voorwaarden van Schoolinkoop! Kortom, er is geen afnameverplichting.

Vraag eenvoudig een prijsberekening aan bij Tim Louwers door te mailen naar info@schoolinkoop.nl of bel naar +31 73 888 53 08. Wil jij meer informatie over dit collectief of over Schoolinkoop? Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in!

Gerelateerde berichten