Als teksten binnenkomen, ligt de verdere verwerking tot eindproduct bij mij. Zijn teksten begrijpelijk geschreven en foutloos? Wordt de huisstijl goed toegepast? Fotografen briefen of stockfoto’s zoeken? Drukproeven zijn dan ook voor mijn geen verrassing meer. Het is belangrijk om onze leden en daarmee ook het grootste deel van onze lezers op een goede manier kennis te laten maken met de informatie die we verstrekken.

Boeken en evenementen

Een boek begeleiden van word-document tot eindproduct vind ik een bijzondere opdracht. Teksten lezen, beeld bedenken en zoeken, inplannen bij vormgever en drukker en het project begeleiden. Dan ligt er uiteindelijk zo’n mooi eindresultaat waar ik, ondanks dat ik het niet geschreven heb, mij toch een beetje als de auteur voel; trots dus.

Daarnaast ligt de organisatie van evenementen, zoals het Verus event op 21 mei 2014 waar we onze nieuwe naam lanceerden, voor een groot deel bij mij. De uitdaging zit voor mij in de samenwerking met anderen, maar juist ook in de details om er zo voor te zorgen dat men naar huis gaat met het gevoel dit niet te hebben willen missen.

Deadlines

Deadlines, deadlines. Ik ontkom er niet aan. Soms ben ik ze zat, maar ik kan ook niet zonder. Geen dag is daardoor hetzelfde, maar wat dagen vrij of vakanties plannen is wel eens lastig...

Ook kan ik mijn talenten kwijt in de personeelsvereniging. Dat doe ik al een aantal jaren met plezier. Met en voor collega’s leuke activiteiten organiseren die het saamhorigheidsgevoel versterken.