U bent hier

Voordelen voor uw medewerkers

Drie grote collectiviteiten van Verus zijn ook interessant voor uw medewerkers. Het gaat niet alleen om vaak forse kortingen, maar ook om gunstige voorwaarden en extra, specifieke dekkingen. Ook bewaken wij kwaliteit van de aangeboden producten en van de afhandeling van helpdeskvragen en eventuele klachten.

Omdat de persoonlijke situatie van medewerker tot medewerker kan verschillen, kunnen de voordelen variëren. Onderstaande voordelen ervaren wij dagelijks voor onze leden en hun medewerkers.

Ziektekosten collectieven

De ziektekosten collectieven van Zilveren Kruis en Pro Life bieden ook uw medewerkers en hun familie 10% korting op de basisverzekering en 15% op de aanvullende pakketten. Zilveren Kruis biedt nog extra dekkingen zoals fysiotherapie en vervoerskosten van en naar het werk (bij medische noodzaak). De kortingen zijn de hoogste van Nederland.

Kijk voor gedetailleerde informatie op verus.nl/zorgactie.

De gemiddelde besparing is vaak meer dan € 100,- per jaar en ook werkgevers besparen veel extra kosten, zoals bij wachttijdbemiddeling, omdat medewerkers extra snel geholpen kunnen worden. Een echte aanrader!

Schadeverzekeringen

Uw medewerkers kunnen met vaak forse kortingen van 10 tot 30% - afhankelijk van hun huidige situatie - hun schadeverzekeringen bij ons collectief onderbrengen.

Ze kunnen hun huidige verzekeringen vergelijken met die van ons collectief op yourbenefits.nl, log in met:

  • gebruikersnaam: Verus
  • wachtwoord: Raad174

Voordat een medewerker een verzekering afsluit is het verstandig om eerst de producten (woon, auto etc.) te kiezen en de premie te berekenen. Besluit hij een verzekering af te sluiten, dan kan hij klikken op de button 'aanmelden'. Daarna kan hij inloggen in zijn eigen account en online de verzekering(en) afsluiten.

Het programma wijst zich vanzelf. Het is toegankelijk geschreven en levert vaak interessante besparingen op.

Energiecollectief

Naast het collectief EnergieVoorScholen voor onze leden, hebben we het collectief EnergieVoorMedewerkers. Daardoor kunnen ook uw medewerkers besparen op hun energiecontract.

Ze kunnen daarvoor terecht op energievoormedewerkers.nl/scholen waar ze zich aan kunnen melden. Wij bieden ze een uitstekende, zeer lage prijs, bij Pure Energy - deze energieleverancier is door de consumentenbond uitgeroepen tot de groenste van Nederland - met een maandelijks boetevrij opzegbaar contract. Afhankelijk van het huidige energiecontract zijn besparingen tot € 300,- per jaar mogelijk!

Uw medewerkers kunnen bij deelname aan alle drie de collectieven voordelen behalen van vele tientjes tot honderden euro's!

Meer informatie

Heeft u vragen? neem dan contact op met Lex Joosten, coördinator ledenvoordeel.