U bent hier

Management Drives

Management Drives: wat zijn uw drijfveren?

Via Management Drives worden drijfveren van mensen inzichtelijk. Het gaat om een vragenlijst die ongeveer 20 minuten duurt om in te vullen. Die drijfveren zijn interessant voor medewerkers zelf, maar ook voor het team als collectief.

Wilt u ontdekken wat uw drijfveren en die van uw collega’s zijn? Neem contact op met onze adviseurs voor meer informatie over de mogelijkheden van Management Drives.

Een studiedag rondom drijfveren

Meestal gebruiken we een studiedag om met een team of afdeling Management Drives testen af te nemen. Met de resultaten leert u hoe u als groep uw taken nog beter kunt verrichten en krijgt u inzicht in hoe uw collega’s denken, waarnemen en handelen. Dit versterkt uw onderlinge relatie en bevordert de resultaten, individueel en als team.

Geen goed of fout

Drijfveren zijn niet goed of fout. Ze zijn sterk persoonlijk. Iedereen heeft drijfveren die hem of haar motiveren en energie opleveren. Er zijn natuurlijk ook zaken die iemand verwerpt. Bovendien voorspellen drijfveren gedrag tot op zekere hoogte. Benieuwd wat uw drijfveren zijn? Neem alvast een kijkje en maak kennis met de zes gekleurde drijfveren.

Inzicht in drijfveren binnen uw organisatie

Dankzij de vragenlijsten van Management Drives krijgt u inzicht in de drijfveren van de mensen in uw organisatie. Wij trekken conclusies uit de resultaten, zowel op individueel als groepsniveau, waarmee u de samenwerking binnen uw organisatie kunt versterken.

"In gesprek over wat we willen versterken, loslaten en ontwikkelen."

Reinoud de Vries, directeur-bestuurder Octant in Nootdorp en Marlies van Dorp, directeur Octantschool De Fontein in Den Haag

"Management Drives zet je aan het denken."

Marja Boeve, coördinator IB-groep CNS Ede

"De kandidaten beschouwden de feedback als een cadeautje."

Karin van der Meulen, voorzitter raad van beheer ds. Pierson College in Den Bosch