Gratis identiteitsadvies

Drie dagdelen gratis identiteitsadvies

Bij Verus zien we onszelf als partner van onze leden. Op het gebied van identiteit willen we onze rol nog eens onderstrepen door al onze leden 3 dagdelen gratis identiteitsadvies per kalenderjaar aan te bieden. In deze 3 dagdelen helpen we u bij het eigentijds en aantrekkelijk vormgeving van uw identiteit als katholieke of protestants-christelijke onderwijsinstelling. Ons uitgangspunt is om u als Verus-lid te helpen om te blijven werken aan de identiteit van uw organisatie.

Indeling van de dagdelen

De invulling van de 3 gratis dagdelen mag u zelf bepalen. We kunnen bijvoorbeeld naar u toekomen, we bereiden ons dan 1 dagdeel voor op het gesprek. Tijdens het gesprek bespreken we uw visie op de christelijke identiteit voor uw organisatie, bepalen de grootste uitdagingen en kiezen gezamenlijk voor een vervolgtraject. Dit kan bestaan uit identiteitsgesprekken met het directieteam, bestuur of toezichthouders. Een andere invulling is natuurlijk bespreekbaar.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om gebruik te maken van de 3 gratis dagdelen identiteitsadvies? Bel dan naar 0348 74 44 44 en vraag naar Guido de Bruin, Hade WoutersTaco Visser of Dick den Bakker.

We kunnen u ook terugbellen. Laat in dat geval uw contactgegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.