Gezonde en energiezuinige verlichting zonder zorgen

Gezonde én energiezuinige verlichting

Vanzelfsprekend heeft u goede verlichting nodig in uw schoolgebouw, het is immers een belangrijk onderdeel van een gezond binnenklimaat. Maar heeft u ook werkelijk verlichting die goed is voor leerlingen en leraren én energiezuinig is? Via Verus kunt u gebruikmaken van een exclusief aanbod voor een gezonde verlichting, lagere energierekening en lagere onderhoudkosten.

Ons aanbod voor energiezuinige verlichting

Zonder eigen investering krijgt u 5 jaar lang energiezuinige en zorgeloze, goede verlichting. Dit aanbod hebben we ontwikkeld met Goedkoper Licht, een initiatief van Less Energy en eMGi Solutions.

Hoe het werkt

Het is eigenlijk heel simpel, want alle verlichting in de klaslokalen wordt vervangen. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • U heeft weer nieuwe verlichting met maximale lichtopbrengst
  • Een besparing tot 65% op het energieverbruik van de verlichting
  • Geen onderhouds- en vervangingskosten
  • Uw school is 5 jaar verzekerd van goede verlichting

Gegarandeerde werking tot 5 jaar na aanpassing

Als u gebruik maakt van dit aanbod krijgt u 5 jaar lang de garantie dat de verlichting goed functioneert. Goedkoper Licht draagt de investerings- en onderhoudskosten voor 100%. Gedurende de looptijd betaalt u deze in maandelijkse termijnen uit de vooraf aangetoonde besparing. Wanneer u de oude TL-verlichting laat vervangen, zijn de kosten nooit hoger dan de besparing. Na 5 jaar vervalt de maandelijkse termijn en profiteert u nog steeds van de besparingen, die kunnen oplopen tot 65%. 

Een plan voor het aanpassen van uw verlichting

Als u zich aanmeldt, maakt Goedkoper Licht rechtstreeks een afspraak voor een inventarisatie per schoollocatie. Zij maken vervolgens een voorstel voor de aanpassing van de bestaande verlichting. Het voorstel geeft u inzicht in de maandelijkse vaste kosten, de kostenbesparing op de energierekening en op het regulier onderhoud. Het uitgangspunt is het energietarief van Energie voor Scholen.

Aanmelden bij Goedkoper Licht

Als Verus-lid meldt u zich rechtstreeks aan via www.goedkoperlicht.nl.

Wilt u meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u aanvullende informatie over energiezuinige verlichting? Neem dan contact op met Lex Joosten.