Voordelig kantoorartikelen inkopen

Voordelig kantoorartikelen inkopen: tot 70% korting!

Verus-leden besparen veel geld op de inkoop van kantoorartikelen. Dankzij ons kantoorartikelencollectief bespaart u tot 70% op de catalogusprijs voor het kernassortiment. Voor het totale assortiment uit de catalogus geldt een gemiddelde korting van 30%. Een gemiddelde school bespaart dankzij ons kantoorartikelencollectief tot zo’n 40% op de inkoop van kantoorartikelen.

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit

We hebben een overeenkomst met Lyreco, een aanbieder van kantoorartikelen. Hierbij hebben we scherpe prijzen bedongen. Lyreco levert kantoorartikelen van hoge kwaliteit. Het bedrijf heeft in 2013 voor de tweede keer de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Award gewonnen. Bovendien levert Lyreco snel: wat u voor 17.00 uur bestelt, wordt de volgende werkdag al geleverd. Zonder minimum afnameverplichting en zonder bezorgkosten!

Voordelige kantoorartikelen dankzij Europese aanbesteding

De collectieve Europese aanbesteding is een initiatief van Verus en vijf andere besturenorganisaties: VKO, VBS, LVGS, VOS/ABB en VGS. De aanbesteding is begeleid door inkoopadviesbureau Yellow Way. Als Verus-lid kunt u hiervan ook profiteren.

U schrijft zich in via www.schoolinkoop.nl. U krijgt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst. Als u mee besluit te doen, dan profiteert u direct van de fikse kortingen zonder dat u zelf tijd hoeft te besteden aan het aanbestedingsproces.

Groot assortiment kantoorartikelen

Het assortiment is erg uitgebreid met onder andere de volgende zaken:

  • Print- en fotopapier
  • Notitiegoed: schrijfblokken, zelfklevende memo’s en notitieboeken
  • Schrijfwaren: pennen, markers, correctiemiddelen en linialen
  • Bureauaccessoires: nietmachines en nietjes, perforatoren en bureauladekasten
  • Postkamerartikelen: etiketten, lijm, scharen, briefwegers en postzegels
  • Opbergmiddelen: ordners, tabbladen en dossiermappen
  • Presentatie en planning: projectieschermen, projectoren, whiteboards en planborden
  • Kantoormachines: papiervernietigers, labelmakers en rekenmachines
  • Toners en inkjetcartridges

Daarnaast kunt u ook bestellingen plaatsen uit andere productgroepen. Lyreco levert ook benodigdheden voor computers of facilitaire producten zoals schoonmaak- en cateringproducten.

Meer informatie

Alle informatie staat op www.schoolinkoop.nl. Voor vragen mag u mailen of bellen naar Eline ten Pas via info@schoolinkoop.nl of 073 614 00 10.

Uw contactpersoon bij Verus is Lex Joosten.