Veilig leren met internet

Veilig internet voor uw leerlingen dankzij Kliksafe

Elke onderwijsinstelling wil goed onderwijs geven in een optimale leeromgeving. Internet is daarbij een verrijking. Maar het is niet zonder meer veilig. Wat als uw leerlingen pornografie tegenkomen terwijl ze op zoek zijn naar informatie voor een werkstuk? Of als een van uw leerlingen gepest wordt op social media, via uw verbinding?

Met Kliksafe bepaalt u zelf wat leerlingen online wel en niet kunnen zien en wat ze wel en niet online kunnen doen. U kunt per gebruiker specifieke instellingen kiezen. Daarnaast kunt u een woordfilter inschakelen. U krijgt dan een melding als leerlingen op bepaalde woorden zoeken. Rapportages geven u een overzicht van wat er op uw netwerk gebeurt. Zo garandeert u uw leerlingen een veilige online omgeving.

Wilt u weten welke mogelijkheden Kliksafe uw school kan bieden? Verus-leden krijgen een speciaal aanbod van Kliksafe. Neem contact op voor meer informatie.

Privacy

Op internet zijn veel dubieuze organisaties die op zoek zijn naar persoonsgegevens. Om een identiteit te kunnen kopiëren, om aankopen te doen of geld weg te sluizen. Leerlingen zijn zich daar niet altijd bewust van. Kliksafe beschermt tegen illegale software en phishing. Dan zijn leerlingen veilig.

Ook op uw school veilig internet?

Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn of direct een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Lex Joosten.