Van Dam Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding met 10% korting

Verus-leden krijgen 10% korting op de tarieven van Van Dam Loopbaanbegeleiding. Dit bedrijf verzorgt loopbaanbegeleiding, vitaliseringstrajecten en externe re-integratietrajecten vanuit hun vestigingen in Groningen, Zwolle, Veenendaal en Sliedrecht.

Re-integratietrajecten voor het onderwijs

Van Dam Loopbaanbegeleiding verzorgt externe re-integratietrajecten voor onderwijspersoneel. In deze trajecten begeleidt het bedrijf onderwijsmedewerkers bij het vinden van een nieuwe externe functie. Vaak zijn gezondheidsklachten de reden dat medewerkers niet binnen het onderwijs kunnen re-integreren. Dankzij externe begeleiding en bemiddeling kunnen deze medewerkers toch re-integreren op de arbeidsmarkt.

Loopbaanbegeleiding: personeelsontwikkeling en vitalisering

Steeds vaker investeren scholen in personeelsontwikkeling door het aanbieden van loopbaanbegeleiding of trajecten gericht op vitalisering. Van Dam Loopbaanbegeleiding heeft succesvolle trajecten voor diverse Verus-leden uitgevoerd.

Investeer preventief in loopbaanontwikkeling

Met een Loopbaanlunch van Van Dam Loopbaanbegeleiding zet u loopbaanontwikkeling op uw school op een laagdrempelige manier op de agenda. Kijk hier voor meer informatie

Meer informatie

Op de website van Van Dam Loopbaanbegeleiding vindt u meer informatie over dit bedrijf en haar diensten. Wilt u van de 10% korting gebruikmaken of heeft u vragen? Daarmee kunt u terecht bij Lex Joosten.