Korting op schoolreisjes en excursies

Korting op vervoerskosten schoolreisjes en excursies

Bij schoolreisjes, excursies, personeelsuitjes en studiereizen is veilig vervoer van groot belang. Omdat het meestal om grote groepen mensen gaat, is reizen per touringcar vaak het meest praktisch. Verus is een samenwerking aangegaan met Connexxion Tours en daarom krijgen leden van onze vereniging minimaal 10% korting op de vervoerskosten via het bedrijf.

Veilig vervoer

Zoals gezegd, bij een schoolreis of excursie is de eerste voorwaarde dat alle deelnemers veilig vervoerd worden. Connexxion Tours is ook wat betreft veiligheid een goede keuze. Veiligheid staat hoog in het vaandel en het bedrijf beschikt over alle keurmerken. Het wagenpark is zeer divers, Connexxion heeft altijd een passend vervoersmiddel voor u.

Laat Connexxion alles regelen

Naast een oplossing voor uw vervoer, biedt Connexxion u nog meer gemak. Het bedrijf kan namelijk ook het complete uitstapje voor u regelen. Naast vervoer worden ook reserveringen en entreekaartjes geregeld tegen kostprijs.

Vraag een offerte aan!

Via de website van Connexxion Tours kunt u direct een offerte met korting aanvragen. Als u ‘Aanvraag korting Verus’ vermeldt, wordt de ledenkorting direct doorberekend.

Meer informatie over de korting op vervoerskosten

Heeft u vragen of opmerkingen over deze korting of onze samenwerking met Connexxion Tours? Neem dan contact op met Lex Joosten.