U bent hier

Algemene inkoopvoorwaarden leveringen en diensten

Brochure
€0
Wij hebben Algemene Inkoopvoorwaarden opgesteld waarmee u uw positie als inkopende partij versterkt en risico's vermindert. Ze zijn gratis en exclusief voor leden van Verus. Als u ze bestelt dan mailen we u de documenten toe.

Volledige en praktische set voor onze leden

Met de Algemene Inkoopvoorwaarden die we hebben opgesteld versterkt u uw positie als inkopende partij en vermindert u risico's. U neemt hiermee het heft in eigen handen. Daardoor heeft u meer zekerheid als afspraken niet worden nagekomen, als er te laat, verkeerd of helemaal niet geleverd wordt of als de factuur hoger uitvalt dan afgesproken.

Wij staan in voor de juridische juistheid en bruikbaarheid van deze inkoopvoorwaarden, maar zijn niet aansprakelijk voor uw gebruik ervan, omdat er meer aspecten meespelen die de juridische relaties tussen partijen bepalen.

Versie

Geactualiseerd: april 2017

Voor wie

Bestuurders, managers, financieel-, facilitair- en inkoopverantwoordelijken

Kosten

Gratis en exclusief voor leden van Verus

Meer weten?

Heeft u vragen over de voorwaarden of de toepassing ervan of wilt u weten wat Verus voor u kan betekenen bij al uw inkoop- en aanbestedingsvragen, neem dan contact op met: Michael Ashcroft, Pascal van Onna of Joost Rog. Of mail naar inkoop@verus.nl.