Bedrijfsvoering & Infrastructuur

Bedrijfsvoering is een uitdaging voor scholen en onderwijsinstellingen in een tijd waarin middelen steeds krapper worden. Het onderwijs moet van hoge kwaliteit zijn en blijven en ondertussen moet een school ook verantwoorden hoe overheidsgeld gebruikt wordt.

Onze adviseurs helpen u met het inschatten van financiële risico’s, het doen van uitgaven en beleidsmatige keuzes maken. Dat kan heel praktisch zijn in de vorm van uw administratie bijhouden, maar we ondersteunen u ook bij het maken van een meerjarenbegroting.

We spreken dezelfde taal als u. Daarom zijn we uw ideale sparringpartner op het gebied van bedrijfsvoering en infrastructuur.

Module Financieel Management

Bereken uw inkomsten en plan uw uitgaven met de handige module Financieel Management (FM). Vraag een gratis account aan. (Alleen voor leden van Verus!)

Inloggen FM-module
Log hier in voor de module Financieel Management

Basisreglementen en -statuten medezeggenschap

Om de medezeggenschap te reguleren moet er een statuut voor de hele organisatie worden vastgesteld en per medezeggenschapsorgaan een reglement. Onze basissets laten ruimte voor eigen keuzes.

Brochure Eerste Hulp bij Inkoop

In deze praktische brochure leest u hoe u aan de slag kunt met inkoop, hoe een inkoopanalyse u direct helpt en hoe u slim inkoopt op een manier die past bij uw school. Hij is exclusief voor leden.

Sparren met onze adviseurs

Heeft u een onderwerp waarover u wel eens zou willen sparren? Wist u dat we Verus-leden gratis sparringgesprekken met onze adviseurs aanbieden?