U bent hier

Persoonlijke coaching

Uw persoonlijke coach

Heeft u het idee dat u vastloopt en wilt u daar iets aan doen? Of zit u al 5 jaar op dezelfde plek en wilt u nieuwe inzichten opdoen en uw werk verfrissen? Wilt u graag een kritische spiegel voorgehouden hebben over bepaalde zaken?

Voor onderwijsprofessionals met dergelijke behoeften en meer biedt Verus persoonlijke coaching. De redenen om een persoonlijke coach in te schakelen zijn heel divers. De een heeft grote algemene problemen, terwijl de ander hulp nodig heeft bij een specifieke kwestie. U kunt zich voorstellen dat onze coaching op maat wordt samengesteld.

Een intake om te bepalen wat u zoekt

Het onderwerp van coachen bepaalt het traject dat we bewandelen. Daarom begint het met een intake die meestal vergezeld gaat met een vragenlijst van Management Drives. In de praktijk voert uw coach gesprekken met u, maar het kan ook zijn dat u begeleiding krijgt tijdens uw werk. Alles hangt af van uw situatie en behoeften.

Sector

We bieden coaching voor alle onderwijssectoren.

Voor wie

Verus biedt persoonlijke coaching aan voor docenten, leidinggevenden, bestuurders, toezichthouders en alle andere onderwijsprofessionals.

Kosten

Een coachingsessie duurt doorgaans 1,5 tot 2 uur. Voor een sessie inclusief voorbereiding brengen we 1 dagdeel à € 500,- (inclusief btw) in rekening. Telefonische coaching tussen sessies is inbegrepen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of direct persoonlijke coaching aanvragen? Neem dan contact op met Carla Rhebergen of Dimitri van Hekken.