U bent hier

Zorgactie 2022: bekijk de wijzigingen in dekkingen, premies en kortingspercentages die voor jou gelden

Ieder jaar ontzorgt Verus zijn leden door de wijzigingen in de collectieve ziektekostenverzekeringen overzichtelijk bij elkaar te brengen. De wijzigingen in de dekkingen, voorwaarden, premies en uiteraard de kortingspercentages die van toepassing zijn, kun je nu vinden op onze zorgactiepagina.

Deze informatie wordt regelmatig door ons aangevuld en de vaak gestelde vragen zijn toegevoegd. Hiermee kun je je medewerkers op een simpele en doeltreffende manier inhoudelijk informeren en gebruik laten maken van de Verus ziektekostencollectiviteiten. Ook staat op deze pagina de unieke Verus Zorgvergelijker, die het objectief mogelijk maakt om je huidige pakket te vergelijken met één van de mogelijkheden van Verus.

Verus biedt drie ziektekostencollectieven aan, die speciaal op het onderwijs zijn afgestemd. Deelname aan een van deze collectiviteiten staat open voor alle medewerkers, vrijwilligers, meerderjarige leerlingen of studenten én hun gezinsleden. Dus informeer hen hierover, zodat ze eenvoudig kunnen vergelijken en een keuze kunnen maken die het beste bij hun situatie past.

Meer weten?

Hebben jij of je medewerkers nog vragen, neem dan gerust contact op met Lex Joosten via 06 54 25 68 14 of ljoosten@verus.nl. Hij is je graag behulpzaam om de juiste keuze te kunnen maken!

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs