U bent hier

Wij organiseren uw onderwijsdag

Waarom ben je leraar? Wat inspireert je? Wat zijn je dromen? Antwoorden op deze vragen kun je vinden op de inspiratiedag die we dit jaar in elk geval drie keer organiseren. Een dag vol theater, interactie en inspiratie. Een mooie dag om met het hele schoolteam mee te maken. Leerkrachten, leraren in opleiding, studenten: iedereen is welkom!

Tijdens deze dag gaat het niet over onderwijskunde, methodes, leerlijnen of volgsystemen. Jij, de leerkracht staat centraal en jouw liefde voor het vak en voor de kinderen. Is die liefde er (nog)? En zo ja, waardoor is die geïnspireerd? En hoe raakt je kracht niet ondergesneeuwd? Wat is het verhaal dat jij wilt vertellen? Wat is je droom? Geen saaie verhalen, maar inspirerende bijdragen. Over persoonlijke betrokkenheid op het leraarschap!

De organisatie is in handen van verschillende pabo’s, samen met de Besturenraad, CNV-Onderwijs en UnieNzv.

Onderwijsdag
Als u nog invulling zoekt voor uw onderwijsdag, zoek niet verder! Deze inspiratiedag is namelijk een prachtige gelegenheid om met het hele schoolteam mee te maken. Wij organiseren dus graag uw onderwijsdag en horen dan ook graag of u interesse heeft.

In de buurt
In 2014 staan nu drie dagen gepland:

  • 15 oktober 2014 – midden 
  • 5 november 2014 – westen
  • 19 november 2014 – noorden

Aan de organisatie van een vierde dag in het oosten wordt gewerkt.

Meer weten
De komende maanden ontwikkelen we het programma verder. Aan deelname zijn kosten verbonden die in een later stadium bekend worden gemaakt. Wilt u uw interesse laten blijken of zijn er vragen? Laat ons dit dan weten via onderwijsdag@besturenraad.nl.

WO | HBO | MBO | PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs