U bent hier

Wij helpen u optimaal voorbereiden op de AVG (ook een externe Functionaris Gegevensbescherming)

De afgelopen maanden spraken we vele bestuurders, directeuren, P&O-functionarissen, PR-medewerkers en docenten over de AVG. Onze helpdesk werd platgebeld over deze nieuwe verordening, we gaven heel wat cursussen, voerden scans uit en u maakte ook veelvuldig gebruik van onze toolkit. Nu merken we een groeiende behoefte aan een externe Functionaris Gegevensbescherming. Ook bij u? Meld u voor 1 mei. 

Er is sprake van een toenemende bewustwording van het belang van de Algemene Verordening Gegevensbescherming voor de privacy van iedereen in de school. Op 25 mei 2018 is de wet AVG van kracht, dus het is goed dat dat gebeurt.

De toolkit is nog steeds beschikbaar en u kunt ons voor en na 25 mei blijven bevragen. Wij ondersteunen u graag.

Een externe Functionaris Gegevensbescherming

Wij merken dat er veel behoefte is aan een externe FG (Functionaris Gegevensbescherming). Kleinere scholen adviseren wij om hierin zoveel mogelijk de samenwerking met andere scholen te zoeken om de FG betaalbaar te houden. 

Als u gebruik wilt maken van een externe FG, kunt u zich voor 1 mei 2018 melden bij ons secretariaat, aenj@verus.nl. Wij brengen u dan in contact met onze externe partner, de Lumen Group.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs