U bent hier

Wie ben ik? Een bijzondere vraag over waar onderwijs echt om gaat

Verhaal van Hoop door George Stavorinus

Soms heb je dat, als leraar. Dat een leerling je na jaren aanspreekt over iets bijzonders dat je voor hem of haar hebt gedaan of betekend. ‘Part of the job’, kan je denken. Maar gewoon wordt het nooit. Deze week het verhaal van George Stavorinus, docent godsdienst op het Bornego college in Heerenveen. Over die ene bijzondere ontmoeting waarin hij een instrument kon zijn om te bewerkstelligen wat moest gebeuren.

Verhaal van hoop door George Stavorinus

Meer verhalen van hoop

De komende tijd zullen nog meer verhalen van hoop worden opgenomen en uitgezonden. Het allereerste verhaal van hoop werd verteld door Leo Bormans, die een wandelingetje maakte in zijn dorp. Cees van der Sluis van CNS Abcoude vertelde over hoe zijn leerling Bas alle plannen veranderde en Guido de Bruin verklapt zijn 'gekke gewoonte' tijdens zijn fietstochtjes door zijn buurt. Bekijk een overzicht van alle verhalen van hoop.

Hou de nieuwsbrief van Verus in de gaten voor het volgende verhaal van hoop.

Heb je zelf een hoopvol verhaal of ken je iemand met een hoopvol verhaal? Neem dan contact op met Hade Wouters via hwouters@verus.nl om ook je verhaal van hoop te vertellen.

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs