U bent hier

Wegens succes verlengd: Korting op AVG-tool PrivacyPerfect

Met PrivacyPerfect software kunt u eenvoudig en snel aan de AVG richtlijnen voldoen. PrivacyPerfect heeft een tijdelijke actie voor Verus-leden. Meld u voor 31 oktober 2018 aan en ontvang 20% korting. Daarnaast wordt alvast een deel van het voorwerk voor u gedaan, zodat u direct kunt beginnen met rapporteren.

AVG-controle is gestart

Sinds 25 mei is de nieuwe privacywetgeving van kracht, de AVG. Inmiddels heeft de toezichthoudende autoriteit al 30 organisaties in Nederland verzocht om inzage te geven in hun register van verwerkingen van persoonsgegevens. Iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt, dient zich aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) te houden, zo ook scholen.

Heeft uw school in kaart wat er met persoonsgegevens gebeurt?

Volgens de AVG moeten scholen precies aangeven wat er met persoonsgegevens gebeurt en hoe deze worden beschermd. Het rapporteren hiervan kost veel tijd, tenzij u hiervoor speciale software gebruikt. Met PrivacyPerfect software kunt u eenvoudig rapporteren hoe uw school persoonsgegevens verwerkt. Om u op weg te helpen heeft PrivacyPerfect nu een tijdelijke actie met voordeel voor Verus-leden.

Beslis voor 31 oktober en ontvang voordeel

Verus leden ontvangen tot 31 oktober voordeel op de PrivacyPerfect software tool. Zo ontvangt u tijdelijk 20% korting. Bovendien wordt het programma alvast vooraf ingevuld met 13 verwerkingen die voor uw school relevant zijn. Hierdoor kunt u direct van start gaan.\

Herkenbare terminologie

PrivacyPerfect wordt normaal gesproken helemaal leeg opgeleverd. De inrichting van het systeem wordt eerst gedefinieerd door de school, waarna invoering van de verwerkingen start. Voor de leden van Verus is het voorwerk al voor een deel gedaan, waardoor u met uw school een vliegende start met de rest van de vulling kunt maken. Bij het vooraf invullen van PrivacyPerfect is gekozen voor veel gebruikte terminologie op scholen. Uiteraard kan naar wens elke voorinvulling worden aangepast naar de voor uw school gebruikelijke benaming.

Meer informatie

Wilt u meer weten over PrivacyPerfect? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bas Oostveen via boostveen@privacyperfect.com of T 0623194031.

Aanmelden

Aanmelden doet u via deze website

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs