U bent hier

Week van de Hoop 2018

Ruim 150 scholen en 30.000 leerlingen deden afgelopen week mee aan de Week van de Hoop.Vanuit Verus bezochten we verschillende activiteiten, verspreid over Nederland, en brachten die in beeld. Maar je kunt ook jouw eigen filmpje uploaden op de Wall of Hope. En deelnemers maken nog kans op verschillende prijzen! 

Je kunt nog meedoen met de wedstrijden!

Als onderdeel van de Week van de Hoop konden basisscholen een eigen couplet maken voor het Hoop-lied. Basisscholen kunnen hiervoor nog tot en met vrijdag 6 april hun inzending opsturen. De winnende klas mag met professionals de studio in om het lied op te nemen. Kijk hier voor meer info.

Daarnaast vinden we het leuk als basisscholen video’s van hun activiteiten tijdens de Week van de Hoop, uploaden. Aan het eind van het lesmateriaal op de ikhebhoop-app is een mogelijkheid om video’s te uploaden. De video’s verschijnen dan dezelfde dag nog op www.ikhebhoop.nl.

Bij het voortgezet onderwijs was de opdracht aan de leerlingen om een kunstwerk te maken. Deze kunstwerken kunnen nog t/m vrijdag 6 april worden ingezonden. Gebruik hiervoor het wedstrijdformulier.De winnaars maken kans op een van de volgende prijzen: 

  • Een eigen nummer opnemen in de studio met Nicole Bus. 
  • Graffiti Art op jouw school met Kasper Jongejan. 
  • Een workshop en show met Symphony of Fire voor je hele klas

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs