U bent hier

Webinar: op weg naar inclusiever onderwijs

Het is een bewogen tijd voor onze samenleving, en dus zeker ook in het onderwijs. We moeten nieuwe wegen zoeken om te doen wat ons voor ogen staat. Daar hebben we elkaar voor nodig. Dat geldt ook voor het werken aan inclusiever onderwijs. Ieder zal daar op zijn eigen school een eigen route in kiezen, en tegelijk is het waardevol om ervaringen en werkwijzen met elkaar te delen, en elkaar te bemoedigen en inspireren. Altijd met dezelfde eindbestemming voor ogen; inclusiever onderwijs. Verus draagt hier graag aan bij tijdens het webinar ‘Op weg naar inclusiever onderwijs’, dat op 3 maart wordt gehouden.

Centraal staan de vragen die leven onder onderwijsprofessionals nu inclusief onderwijs definitief als stip op de horizon is geplaatst. In een drietal gespreksrondes bespreken we vragen die bij ons zijn binnengekomen en delen we ervaringen. Gedurende het webinar zal er ook gelegenheid zijn om uw eigen vragen te delen. Deze vragen zullen mede de koers en toekomstige activiteiten van het platform bepalen.

Reis je mee?

Het webinar vindt plaats op 3 maart 2021van 9:00 tot 12:00 uur.

Meld je aan via de website

De komende weken volgt meer inhoudelijke informatie over het programma. Voor vragen kun je terecht bij Verusadviseur Marcel Elsenaar.

PO | VO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs