U bent hier

Wat verandert er nu eigenlijk met de nieuwe cao PO?

Hebt u al helder wat er voor u verandert met de nieuwe cao PO? Wij zetten het voor u op een rijtje. Of laat u bijpraten op de informatiebijeenkomst van onze Advocaten & Juristen.

Wijzigingen op een rij

Verus zette voor u op een rij wat voor nieuwe instrumenten en wijzigingen er voor het bijzonder onderwijs komen volgens het Onderhandelaarsakkoord, met betrekking tot de ketenregeling/vervangingsproblematiek. Bekijk dat overzicht hier.

Bij nadere lezing blijkt dat punt 4 van het nieuwsbericht dat wij vorige week publiceerden, op een paar punten onduidelijkheden bevat. Punt 4 heeft betrekking op de gewijzigde wachtgeldregeling. Dit onderdeel hebben wij daarom herschreven. De tekst kunt u hier downloaden.  

Veel gestelde vragen

Op de site van de PO-Raad staat een overzicht van veel gestelde vragen. Let op, deze staan afgeschermd op een site die alleen voor sectorraadleden toegankelijk is. Leden van de PO-Raad kunnen van woensdag 18 mei tot en met zondag 29 mei hun stem uitbrengen over het onderhandelaarsakkoord.

Stel uw vraag

Met uw vragen over het onderhandelaarsakkoord PO kunt u als lid van Verus natuurlijk ook altijd terecht bij onze juridische helpdesk.  

Informatiebijeenkomst 

Bij voldoende belangstelling zullen onze Advocaten & Juristen een informatieve bijeenkomst over dit onderwerp organiseren. Geïnteresseerd? Mail naar aenj@verus.nl

PO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs