U bent hier

Voorjaar 2016: reis naar Israël en Palestijnse gebieden

Verus organiseert voorjaar 2016 een reis naar Israël en de Palestijnse gebieden. Deze reis duurt van woensdag 30 maart tot en met donderdag 7 april 2016. Dick den Bakker, directeur onderwijs en identiteit van Verus, organiseert de reis opnieuw samen met rabbijn Awraham Soetendorp.

Den Bakker: ‘‘Als oud-reisgenoten spreken over een ‘life-changing journey’ en teruggekomen in hun organisatie vertellen dat deze reis meer met hen doet dan menige managementcursus, voelen wij het ook als een ‘opdracht’ om hier mee verder te gaan. Zeker wanneer we in de krant lezen dat de helft van de leraren niet geïnspireerd hun werk doet.’’

Het reisprogramma is nog niet helemaal klaar, maar inbegrepen is waarschijnlijk een bezoek aan het Feuerstein instituut in Jeruzalem. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers. U kunt zich nu al opgeven, maar dat mag ook in het najaar. Vol is echter vol.

Lees hier een aantal blogs van Dick den Bakker over de laatstgehouden reis. Voor meer informatie kunt u met hem contact opnemen.  

 

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs