U bent hier

Voordelig kantoorartikelen inkopen: plaats nu uw jaarbestelling bij Lyreco

Verus-leden besparen veel geld op de inkoop van kantoorartikelen. Sluit aan bij het inkoopcollectief voor kantoor- en schoolartikelen en geef uw jaarbestelling nog voor de zomervakantie door aan Lyreco. Zo gaat u het nieuwe schooljaar goed voorbereid van start. 

Jaarbestelling

Na de meivakantie staat er weer een drukke periode voor de boeg. Een periode waarin u nog voor de zomervakantie veel zaken moet voorbereiden om het nieuwe schooljaar goed van start te gaan. Een belangrijk onderdeel daarvan is het plaatsen van uw jaarbestelling. Voor het schooljaar 2016-2017 kunt u wederom als Verus-lid bij Lyreco terecht voor ondersteuning bij uw jaarbestelling. Het kernassortiment van Schoolinkoop is de afgelopen jaren flink uitgebreid, waardoor u voor volgend schooljaar nóg meer kunt besparen. 

Inkoopcollectief kantoor- en schoolartikelen

Het lopende inkoopcollectief is een initiatief van Verus, VBS, LVGS, VGS en VOS/ABB en wordt begeleid door Schoolinkoop. U ontvangt hoge kortingen op een zeer uitgebreid assortiment en u kunt voor al uw benodigdheden op het gebied van kantoor- en schoolartikelen terecht bij één leverancier Lyreco, die zonder meerkosten de eerstvolgende werkdag levert. Bovendien verlaagt u uw administratieve lasten, omdat u nog maar van één leverancier een factuur ontvangt. 

U kunt nog instappen

Schoolinkoop faciliteert inmiddels honderden onderwijsinstellingen in Nederland die fors besparen op de uitgaven aan kantoor- en schoolartikelen. Bent u ook geïnteresseerd? Nieuwe besturen kunnen nog instappen en van de voordelen meeprofiteren. Dan heeft u de voordelen van de forse kortingen, zonder dat u zelf nog tijd hoeft te besteden aan het aanbestedingsproces. Ga naar de website en schrijf u in. U ontvangt dan het deelnameformulier, de samenstelling van het kernassortiment en de prijslijst. 

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan mag u mailen of bellen naar Eline ten Pas via info@schoolinkoop.nl of 073 614 00 10. Uw contactpersoon bij Verus is Lex Joosten.

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs