U bent hier

Voor u: Geloof in je werk

Onze leden ontvingen deze week het boekje Geloof in je werk, 60 voorbeelden van christelijke en katholieke inspiratie. In korte en zeer uiteenlopende teksten verwoorden de auteurs wat zij zien als de kracht van de christelijke identiteit in hun organisatie. Verus-leden kunnen het boek met korting bestellen.

 

“Niet zeggen, maar doen! authentiek gedrag kun je niet afdwingen. Wat je doet in je werk wordt bepaald door wie je bent en wat je zelf vindt. Laat je in alles inspirerend door de verbinding met Jezus. Hiermee schep je ruimte voor de ander.” 

Een quote uit de bijdrage van René Tromp, directeur-bestuurder van Gereformeerd Primair Onderwijs West-Nederland in Geloof in je werk

Korting

Geloof in je werk is geschikt als kerst- of nieuwjaarsgeschenk voor uw medewerkers. Bij een minimale afname van 4 stuks betaalt u €13,50 in plaats van €19,50 per boek (inclusief verzendkosten).

Bestellen met korting? Ga dan naar www.60xgeloofinjewerk.nl/verus. Bestel voor 2 december en u heeft de boeken voor 18 december in huis. Met vragen mailt u naar verus@sinds1883.nl

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs