U bent hier

Vijftien ‘Verus’-genomineerden voor Leraar van het jaar

Maar liefst vijftien leraren van Verus-scholen zijn genomineerd voor Leraar van het Jaar. We feliciteren hen van harte! Op woensdag 7 oktober 2015 worden voor het basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo de uiteindelijke winnaars van de titel Leraar van het jaar bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens het Lerarencongres, dit keer met als thema ‘Samen nieuwsgierig’. Plaats van handeling is de campus van het Koning Willem I College in Den Bosch.

De verkiezing Leraar van het Jaar is een initiatief van de Onderwijscoöperatie. Jaarlijks kunnen leerlingen, ouders, schoolleiders en leraren hun favoriete leraar opgeven. De verkiezing is bedoeld om bij te dragen aan een positief imago en het bespreekbaar maken van kwaliteit in de beroepsgroep. De volgende leraren van scholen van onze leden zijn genomineerd:
 

  • Basisonderwijs: Anita Mostert van De Marke, Amersfoort; Sabine Heesters van ’t Startnest, Uithoorn; Sjoerd Penning van De Bunders, Veghel.
  • Voortgezet onderwijs: Eimert Hoogendoorn van het Dollardcollege, Winschoten; Henk Petter van het Veenlanden College in Mijdrecht; Inge Mathijsse van Praktijkschool Eindhoven, Eindhoven; Michel Nijdam van VSO Esborg, Roden; Rachel Baan van Insula College, Dordrecht; Teus Nieboer van CSV Veenendaal, Veenendaal; en Wim Boer van AOC Terra, Assen.
  • Middelbaar Beroepsonderwijs: Dineke van der Ven van MBO Utrecht, Utrecht; Jan Bokkes van ROC A12, Velp; Martijn Laurensen van ROC A12, Velp.
  • Speciaal onderwijs:  Marcel Janse van VSO Odyzee, Kloetinge; Serah Molenaar van SBO Fedusia, Groningen; Bram Ooms van SBO De Vogelveste, Lelystad; Nicole Elst (Kuijsterman) van SBO De Sponder, Roosendaal.
PO | VO | MBO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs