U bent hier

Verzet begint niet met grote woorden

Guido de Bruin - Verus

'Een andere wereld is mogelijk' dreunde als slogan door menige puberteit. We waren er ooit allemaal rotsvast van overtuigd. Met de tijd is het voor velen tot een hoop verworden. Of op de achtergrond geraakt. En sommigen, sommigen steken hun handen uit de mouwen. Dwars tegen wat andere mensen normaal vinden in.

Luister naar het verhaal van Guido de Bruin, adviseur identiteit bij Verus. Hij verklapt zijn gekke gewoonte tijdens zijn fietstochtjes door zijn buurt en is misschien wel in staat om ook jou in beweging te krijgen. En die beweging, die hoeft niet groots te zijn.

Meer verhalen van hoop

De komende tijd zullen nog meer verhalen van hoop worden opgenomen en uitgezonden. Het allereerste verhaal van hoop werd verteld door Leo Bormans, die een wandelingetje maakte in zijn dorp. Cees van der Sluis van CNS Abcoude vertelde over hoe zijn leerling Bas alle plannen veranderde. Bekijk een overzicht van alle verhalen van hoop.

Hou de nieuwsbrief van Verus in de gaten voor het volgende verhaal van hoop.

Heb je zelf een hoopvol verhaal of ken je iemand met een hoopvol verhaal? Neem dan contact op met Hade Wouters via hwouters@verus.nl om ook je verhaal van hoop te vertellen. Ook als je een reactie wilt geven dan hoort zij het graag.

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs