U bent hier

‘Verzekeraar zet school met rug tegen de muur’? Niet bij Verus

Verzekeraars zetten scholen met rug tegen de muur, zo luidde het nieuws onlangs Verus kan u geruststellen: via ons collectief blijven scholen gewoon verzekerd en is er gegarandeerd geen premieverhoging in 2017.

Door een aantal verzekeraars wordt het onmogelijk gemaakt om als onderwijsinstelling een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Een aantal leden berichtte ons zelfs dat hun verzekeraar de ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering met ingang van 1 januari 2017 niet verlengt.

Gevaarlijke situatie

Een gevaarlijke situatie omdat deze twee verzekeringen de belangrijkste zijn voor uw school, leerlingen, medewerkers  en vrijwilligers. Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje en kan verstrekkende gevolgen hebben. 

Blijvend verzekerd tegen dezelfde premie

Wij kunnen u geruststellen: Verus-leden die via de Verus collectiviteit zijn verzekerd, blijven dekking hebben voor de ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering. Vóór en na 1 januari 2017! 

Dankzij een goed preventiebeleid en uitstekende afspraken met verzekeraars kunnen wij zelfs garanderen dat er geen premieverhoging in 2017 is of komt. 

Vragen? 

Heeft u een brief van uw verzekeraar ontvangen over het stopzetten of veel duurder worden van uw verzekering? Of wilt u verder praten over uw ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering? Neem dan gerust contact met ons op. Ook met vragen over bestaande, reeds gemelde schadeclaims kunt u met onze afdeling ledenvoordeel contact opnemen: Carola van der MeerenLex Joosten

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs