U bent hier

Verus zorgverzekering goed voor werkgever én werknemer!

Uiterlijk 19 november moeten de zorgverzekeraars voor komend jaar hun premies bekendmaken. Nu al is duidelijk dat de voorspelde lichte stijging van de premie in sommige gevallen hoger is dan verwacht. Een goede reden om dit jaar te kijken of overstappen naar een andere zorgverzekeraar voordelig voor u is.

De collectieve zorgverzekeringen die Verus aanbiedt, worden samen met ons samengesteld, waardoor in deze verzekeringen extra dekkingen zitten die door veel werknemers in het onderwijs worden gebruikt. 

Te denken valt aan extra fysiotherapiebehandelingen en tweedelijns psychische hulp, zaken waar uw medewerker echt wat aan heeft. Inmiddels zijn al ruim 40.000 mensen verzekerd via een van de Verus zorgverzekeringen. Dit jaar bieden de verzekeraars waarmee Verus samenwerkt ook direct voordelen voor de werkgever, in de vorm van een preventiepakket.

Allerhoogste korting van Nederland: 10 en 15%

Hoewel de premies voor Verus collectieve zorgverzekeringen nog niet bekend zijn, kunnen we nu al met trots zeggen dat de kortingen vanuit het Verus collectief tot de allerhoogste van Nederland behoren. 10% korting op de basisverzekering en maar liefst 15% korting op alle aanvullende verzekeringen, waaronder ook de tandartsverzekering.

Zorgvergelijker

Nadat alle premies uiterlijk 19 november bekend gemaakt zijn, kunt u kijken of ook u beter uit bent met een Verus zorgverzekering. Via onze zorgvergelijker kunt u straks uw huidige zorgverzekering vergelijken met het Verus aanbod. Deze zorgvergelijker komt uiterlijk in de week van 21 november online.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Lex Joosten, ljoosten@verus.nl, 06 54 25 68 14

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs