U bent hier

Verus partner van The Passion

Voor de achtste keer op rij wordt het muzikaals-bijbels evenement, The Passion gehouden. Het thema: Omzien naar elkaar. Dat sluit zo mooi aan bij de Week van de Hoop, dat Verus partner is geworden. Doe mee aan de Week van de Hoop en maak kans om deel te nemen aan The Passion Amsterdam-Zuidoost.

Ieder jaar weer in een andere stad en met nieuwe bekende en onbekende spelers die de rollen zullen vervullen van de bijbelse figuren; Tommie Christiaan alias Jezus, Glennis Grace alias Maria, Jeangu Macrooy alias Judas, Brainpower (Gertjan Mulder) alias Petrus, Arjan Ederveen alias Pilatus, Niek Roozen alias Dicipel, Noraly Beyer alias de Verteller en Bert van Leeuwen alias de Processie. Dit jaar wordt het verhaal vertelt met het thema: “omzien naar elkaar” 

Week van de Hoop “Ik deel Hoop”

Een mooi thema wat heel goed aansluit bij het thema van de Week van de Hoop, namelijk “Ik deel hoop.” Samen met alle scholen in Nederland willen we laten zien wat voor mooie initiatieven er ontstaan als kinderen hoop delen in hun eigen buurt, dorp of stad. Met de Week van de Hoop creëren we zo gezamenlijk een positieve beweging in onze maatschappij. Doordat deze thema’s goed op elkaar aansluiten, zijn wij dit jaar partner van The Passion.

Maak kans om deel te nemen aan The Passion

Deelnemers van de Week van de Hoop maken kans om deel te spelen in The Passion Amsterdam-Zuidoost! Ook kans maken om deel te nemen in The Passion maar nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds via: http://ikhebhoop.nl/school

PO | VO | MBO | HBO | WO

Aanmelden voor de Verus nieuwsbrief

Iedere week het laatste nieuws uit het onderwijs